Edit

Një Parti një Familje një Komb
E ardhmja Europiane!

Na kontaktoni

FUSHE PREZE/ “Vota për numrin 6, ështe votë për të ardhmen tuaj”

FUSHE PREZE/ “Vota për numrin 6, ështe votë për të ardhmen tuaj”

Kryetari I Partise Republikane zoti Fatmir Mediu zhvilloi nje takim me banoret e Fushe Prezes.

Gjate ketij takimi kryetari republikan ishte  I shoqeruar edhe nga kryebashkiaku i Vores, zoti Fiqiri Ismaili.

Ne kete takim zoti Mediu, pasi renditi deshtimet e Qeverise Rama si ne vendosjen e ligjit ne vend, deshtimin ne reformat ekonomike, deshtimet ne reformat ne shendetesise dhe arsim, u foli banoreve te Fushe Prezes ne lidhje me …….………prioritetet e “Republikes se Re”.

Gjithashtu zoti Mediu u shpreh se vota per numrin 6,  per Partine Demokratike, eshte nje vote per te ardhmen e sigurte te familjeve shqiptare si dhe per forcimin ekonomik te cdo individi. “Keto nuk jane thjesht premtime, por i kemi te bazuara ne programin qe kemi hartuar se bashku me ekspertet me te mire te kabinetit Merkel” u shpreh zoti Mediu.

Po dje, zoti Mediu ishte I pranishem ne nje takim ne Kavaje me ekspertin ekonomik te CDU-se ardhur ne Shqiperi per te prezantuar dhe mbeshtetur programin ekonomik te ”Republikes se Re”. Po gjate ketij takmi, zoti Mediu kerkoi mbeshtetje banoreve te Kavajes edhe per kandidatin per kryetar bashkie, zotin Isa Sakja