Foto Galeri

[foogallery id=”321″] [foogallery id=”302″] [foogallery id=”309″] [foogallery id=”364″]

Blendi Sulaj, kryetari i ri i PR-së, për degën e Tiranës

Partia Republikane zhvilloi gjate dites se djeshme, (e diele 17/4/20160, ora 18.00) konferencen e deges se Tiranes, ku u zgjodh edhe kryetari i ri i kesaj dege, zoti Blendi Sulaj. Gjate punimeve te konference, kryetari i Partise Republikane, ne prani te drejtuesve te tjere te kesaj partie, si dhe dhjetra anëtarëve dhe simpatizantëve, u shpreh […]