Edit

Një Parti një Familje një Komb
E ardhmja Europiane!

Na kontaktoni

Fjala në seancën e 15 dhjetorit, Mediu replika me Ramën

Fjala në seancën e 15 dhjetorit, Mediu replika me Ramën

Kryetari I Partise Republikane, zoti Fatmir Mediu mori pjesë në seancën parlamentare të 15 dhjetorit 2016, një seancë mjaft e gjatë, si dhe me mjaft debate mes deputetëve të pozitës dhe opozitës. Gjatë punimeve të paradites,  zoti  Mediu pati një replikë të ashpër me kryeministrin Rama, për shkak të fyerjeve të herëpashershme që Rama u adreson deputetëve të opozitës. Këtë radhë kryeministri Rama I cilësoi deputetë e opozitës “pula të therura”.

Zoti Mediu e mori sërish fjalën gjatë punimeve të pasdites. Në fjalën e tij zoti Mediu u ndal se pari në etikën parlamentare, ………..e cila mungon tërësisht dhe kjo për shka k të sjelljes së kryeministrit Rama. Gjitrhashtu, zoti Mediu, I cilësoi si tërësisht të ultë ahd edneigruese epitetet që u lëshuan në sallë për studentët e dhjetorit. Në fjalën e tij, kryetari I Partisë Republikanë, vazhdoi më tej duke nënvizuar se mazhoranca, nuk ka aspak vullnet për të pasur një bashkëpuinim politike dhe konsensual më opozitën në të mirë të vendit. Zoti Mediu theksoi gjithashtu dhe siutatën e rëndë në të cilën ndodhet vendit, kriminlaitetin që ka njohur nivele të larta, duke pasur mbështetjen e politikës, cka ka ka sjellë edhe reagimin e faktorëve ndërkombëtarë, sic ishte edhe rasti I  kushteve që vendosir BE për hapjen e negociatave.

Të dy këto materiale, mund t’I ndiqni të plota në linqet e mëposhtme:

https://youtu.be/EzXdxCTAuz4

https://youtu.be/AXoy_kkRlc4