Kontakt

Na kontaktoni për çdo pyetje ose ide

Kjo platformë politike mirëpret ide dhe sygjerime të cilat mund të përmirësojnë të ardhmen tonë si individë dhe si shoqëri.

Vendodhja

Rruga “Abdi Toptani”, ish hotel “Drini”, kati i tretë, Tiranë, Albania

Email

info@prsh.al

Vendndodhja jonë në Google Maps