Edit

Një Parti një Familje një Komb
E ardhmja Europiane!

Na kontaktoni

Mediu nga Laçi: Asnjë votë e djathtë të mos shkojë te Rama

Mediu nga Laçi: Asnjë votë e djathtë të mos shkojë te Rama

Partia Republikane mblodhi strukturat e saj në Lac. Kryetari i kësaj partie, Z. Fatmir Mediu theksoi nevojën e organizimit imediat të opozitës në një program politik dhe qeverisës të përbashket dhe angazhimin në cdo qëndër votimi për të mbrojtur votat e shqiptarëve nga manipulimi i Edi Rames ndërmjet ndryshimive antikushtetuese dhe antiligjore të kodit Elektoral.
“Bashkimi me rrugen tonë i shqiptarëve ……….……..sidomos i të rinjëve, pedagogëve, profesionistëve, bashkimi i grupeve tê djathta dhe kontribuesve të këtyre 30 viteve është një domosdoshmëri. Asnjë votë e djathtë nuk duhet të shkoj në favor te Edi Rames sepse ajo votë shkon kundër te ardhmes Europiane dhe kundër shqiptarëve”.
Zoti Mediu më pas theksoj se mbas 25 Prillit, në mandatin e parë qeverisës, ne do e bëjmë Shqipërinë antare të Bashkimit Europian ashtu sic e bëmë antare teë NATOs me mandatin e parë të qeverisë Berisha.