Edit

Një Parti një Familje një Komb
E ardhmja Europiane!

Na kontaktoni

Partia Republiane takim me koordinatorët e zonës së Baldushkut

Partia Republiane takim me koordinatorët e zonës së Baldushkut

Partia Republikane zhvilloi njw takim me koordinatorët e zonës së Baldushkut në Tiranë. Të pranishmit ngritën shqetwsimin se ka një braktisje totale nga pushteti qëndror dhe lokal. Varfëria dhe papunësia janë prezent cdo familje. Në fjalën e tij Kryetari i Partisë Republikane theksoi se “regjimi i korruptuar i Edi Ramës ka shkatërruar çdo institucion shtetëror, ato nuk u shërbejnë më njerëzve, ……..por interesave klanore dhe korruptive. Ka shkatërruar biznesin duke rritur papunësinë dhe varfërinë. Rama dhe klani i tij janë kundër shqiptarëve, ata përbuzin dhe i shohin njerëzit si numra votash duke i shkelur çdo mundësi dhe të drejtë, duke i detyruar të largohen nga Shqipëria: Rama është vendosur kundër shqiptarëve, kundër Evropës. Rama është i vendosur në manipulimin e zgjedhjeve, prandaj opozita duhet të bashkojë shqiptarët kundër këtij krimi që po shkatërron vendin dhe po e kthen atë në kohët e errëta të mohimit të lirisë dhe Evropës”.