Edit

Një Parti një Familje një Komb
E ardhmja Europiane!

Na kontaktoni

Sulaj në protest: Çohu rini, sepse Shqipëria na thërret

Sulaj në protest: Çohu rini, sepse Shqipëria na thërret

Kreu i Forumit Rinor i Partisë Republikane Blendi Sulaj është ngjitur sot në podium për të folur kundër qeverisë Rama-Meta. Ai tha se kjo është në të drejtën e tij për të protestuar pasi Rama dhe Meta po sjell frikë në çdo shtëpi shqiptari.

“Jemi ngritur në protestw për të drejtat tona

ekonomike, juridike, politike. Ilir Meta dhe Edi Rama kanë tendenca të

qarta për të sjellë frikën në shtëpitë tona, në jetët tona. Këto janë

metoda të denja të shteteve totalitariste. Ky është moment ynë, këto

janë ditët tona. Çohu rini, sepse Shqipëria na thërret. Nuk ka simbol

komunizimi dhe arrogance qeveritare që mund të mbysi shpresën dhe

forcën tonë për të qenë të lirë”, tha Sulaj nga podium.

21 dhjetor 2015